• A Menőke Cafeblog
    készített velem interjút,
    amit ITT olvashattok

24 órás készültségben állok a 37.-41. hétig

A vajúdástól a baba megszületéséig és utána még 1-2 óráig maradok Veletek

80-120 képet kaptok (a szülés hosszától függően)

 

Szülésfotózás ára: 75.000Ft

Utazási költség: 15km-es körzeten kívül 40Ft / megtett km

A szülés egy rendkívüli esemény. Nevezhetjük katartikus élménynek, mert mind érzések és érzékelések tekintetében szélsőségeket érint. Épp ebből kifolyólag sok anyuka számol be arról, hogy csak egy-két momentumra emlékszik az egészből. A születésképek segítenek előhozni a kisebb-nagyobb részleteket, a hangulatot, a hangokat, az illatokat és vezetnek el minden átlapozásukkor a születés örömteli pillanatáig. Az első együtt töltött percek felejthetetlenek és egyben leírhatatlanok, de a képek által elevenek maradhatnak.

Az anyák ilyenkor a női lényük egyik legmisztikusabb, legelemibb alkotóját élik meg. Ennek felidézése a későbbiekben is nagy segítségükre lehet anyaságuk folyamán. Kiváltképp erősítheti a női kötődést anya és felnövő lánya között, akiből szintén nő válik egy napon.

Ottlétemkor nem csak a szülést dokumentálom, hanem egy új család születését is. Óh, azok a melegségtől sugárzó érintések, tekintetek…

Mennyire érzitek majd zavarónak a jelenlétemet eme intim pillanatokban?

Számomra nem kérdés, hogy a Te és babád kényelme az első és legfontosabb, és hogy semmivel ne zökkentselek ki Téged a szülés folyamán. A fényviszonyokat mérlegelve előfordulhat, hogy egy vakut felállítok a szoba távoli sarkában, hogy adjon némi szórt fotófényt (ha félhomályban lennél), de az nem világít, csak picit villan, és távol tőled. Előzetes beszélgetéseinkkor a lehető legtöbb részletet egyeztetjük, hogy tudd, mire számíthatsz, és hogy én tudjam, hogy Te mit és hogyan szeretnél.

"Fel sem tűnt a jelenléte. Olyan diszkréten dolgozott, hogy csupán a sok csodálatos kép tanúskodik arról, hogy a szülés idején velünk volt. Igazából a két testvér első találkozását szerettem volna, ha megörökítjük. Utólag jöttem rá, milyen sokat jelentenek a szülés alatt és után készült fotók is. Érzéseket, hangulatokat, érintéseket, illatokat idéznek, amikre talán már nem is emlékeznék." - Ildi

"... Minden kép él és eleven... ezeket a képeket újra fel kell dolgoznom... és közben itt szuszog mellettem ez a kis tökéletes testű lány..." - Márti

Ha túl gyorsan jön a baba?

Előfordulhat, de nem ez a jellemző. Megbeszéljük majd, hogy milyen stádiumban jelezz nekem, hogy indulhatok (de korábban is kommunikálhatunk, amikor még csak előjeleit érzed a dolognak). Ha mégis úgy felgyorsulnának az események, hogy nem érnék oda a baba kibújására, akkor sem fordulok vissza, mert valószínűleg nagyon közel leszek már. Az első közös óráitok így is megmaradnak megörökítésre, készülhetnek fürdetős képek, érkeznek a családtagok. Ebben az esetben tovább maradok Veletek, hogy készítsünk pár extra képet:)

Ha túl lassan jön a baba?

E miatt kár aggódnod, tényleg. Ez a nap minden tekintetben rendhagyó, nem is várja el senki, hogy kiszámítható legyen. Nekem ez a feladat a szívem választottja, a rengeteg örömért csinálom, és vállalom a szélsőségeivel együtt.

Természetes, hogy rengeteg kérdésetek van még.  Keressetek fel bizalommal, és mindent megbeszélünk kötöttségek nélkül.

ELÉRHETŐSÉG

galiszvirag@gmail.com

+36-30-249-3323

Copyright © GALISZ VIRÁG 2019